پیلاتس یکی از مؤثرترین روش ها برای تقویت عضلات شکم، باسن، کمر و عضلات ران است. در ادامه با آموزش چند حرکت ازین ورزش با ما همراه شوید.
آموزش حرکات پیلاتس برای مبتدیان
چیزی که پیلاتس را از دیگر ورزش ها جدا می کند این است که تمرکز این ورزش بر تقویت عضلات با کش یا فنر، باند و یا وزن خود بدن است برای انجام بعضی حرکات نیاز است به باشگاه مخصوص پیلاتس بروید اما اکثر حرکات را خودتان هم می توانید در خانه انجام دهید. اگر ۴۵ سال به بالا هستید یا وضعیت پزشکی ویژه ای دارید قبل از شروع حتما با <strong>پزشک خود مشورت کنید.
این حرکت کلاسیک کمک می کند با استفاده از عضلات شکم و پهلو برای خود شکمی تخت بسازیم. مانند تصویر پشت زانو قرار بگیرید، شکمتان را به طرف داخل جمع کنید، سپس به طرف پایین ( به شکل حلقه ) بروید تا به زمین برسید، حالا سر و شانه ها را آرام بالا بیاورید، پایین کمر باید همچنان روی زمین باشد. دستها ها را در دو طرف خود آرام بالا و پایین ببرید. برای ۵ ثانیه نفس بگیرید و سپس به مدت ۵ ثانیه نفس خود را بیرون بدهید تا به ۵۰ مرتبه بالا و پایین کردن دستان برسید. سپس دوباره بلند شوید و حرکت را تکرار کنید. این کار را تا ۱۰۰ مرتبه بالا و پایین کردن دستان ادامه دهید.
>
در باشگاه می توانید حرکت پیلاتس صد را با دستگاه مقاومت کشی انجام دهید. به پشت روی زمین دراز بکشید و پاهای خود را روی یک میز قرار دهید یا در زاویه ۴۵ درجه نگه دارید. تسمه ها را بکشید و تا نزدیک شکم خود بیاورید. سر و شانه های خود را آرام بالا بیاورید و دستان خود را آرام بالا و پایین ببرید. ۵ ثانیه نفس بگیرید و ۵ ثانیه نفس خود را بیرون دهید تا رسیدن حرکت دست ها به ۱۰۰ این کار را ادامه دهید. اگر در حال انجام این حرکت احساس بدی داشتید و فکر می کردید حرکت را اشتباه انجام می دهید از مربی خود کمک بگیرید.
همانند تصویر شماره یک پاهای خود را در جلوی خود دراز کنید، دستها را بالای پاهای خود بگیرید و سر خود را کمی خم کنید و بین دست ها قرار دهید. همانند تصویر شماره ۲ خود را به طرف عقب ببرید و زانوها را نیز خم کنید، در میانه راه توقف کنید. دست ها را مستقیم به سمت بالا دراز کنید و شکم خود را محکم کنید. نفس خود را بیرون دهید و همین طور که دوباره به سمت بالا برمی گردید دستان خود را پایین بیاورید ( تصویر شماره سه ). این حرکت را ۶ تا ۸ مرتبه انجام دهید. زمانی که در انجام این حرکت قوی شدید می توانید به جای ایستادن در میانه راه کامل به پایین بروید ( این کار نوعی چالش به حساب می آید ).
یکی دیگر از مراحل آموزش حرکات پیلاتس، آموزش حرکت گرفتن ریسمان است. ابتدا متن زیر را با دقت بخوانید و سپس حرکت رو تمرین کنید.
گرفتن باند مقاوم برای انجام این حرکت ضروری است. بنشینید و پاهای خود را مقداری بیشتر از باسن باز کنید. باند را میان دو دست خود نگه دارید و دستان خود را به طرف بالای سر دراز کنید. نفس خود را هنگامی که به یکی از جناحین خود می چرخید بیرون بدهید برای چرخیدن از عضلات دور کمر کمک بگیرید وقتی دست ها به بیرون رسید نفس خود را حبس کنید. باسن باید بی حرکت باشد. دوباره نفس خود را بیرون دهید و به حالت اول بازگردید. چهار مرتبه این حرکت را انجام دهید سپس جناح چرخش خود را عوض کنید.
همچنان که عضلات شکم و پهلو خود را تقویت می کنید ضروری است که به فکر عضلات کمر نیز باشید. به پشت روی زمین دراز بکشید زانوها را خم کنید و پاها را به عرض باسن باز کنید. دستها را در اطراف خود قرار دهید سپس بدون اینکه به کمر قوس دهید باسن خود را بالا بیاورید. عضلات باسن و همسترینگ را منقبض کنید و تا پنج بار نفس کشیدن این حالت را نگه دارید. حالا می توانید ستون فقرات خود را آرام به زمین برسانید و یا اینکه در بخش بعد این حرکت را حرفه ای تر انجام دهید.
در ادامه حالت قبل: باسن خود را بالا نگه دارید، یکی از پاها را بکشید و دراز کنید. سپس پای خود را به حالت لگد زن به پایین و بالا ببرید، وقتی پای خود را بالا می برید نفس خود را بیرون بدهید و وقتی پایین می آورید نفس خود را حبس کنید. نیم تنه بالا و پایی که روی زمین است را محکم نگه دارید. با هر پا این حرکت را ۵ مرتبه انجام دهید.
امیدوارم مطالب مقاله آموزش حرکات پیلاتس برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم. هرگونه اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.