خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد و معمولا در فصل پاییز استفاده می شود.این خورش خوش عطر را با دستور پخت آقای سالار جلالوند آموزش دادیم.
مواد لازم
پیاز : یک عدد
مرغ : ۴۰۰ گرم
هویج : دو عدد خلالی
سیب زمینی : یک عدد نگینی
به : یک عدد به صورت خلالی
زعفران دم کرده : به میزان لازم
کره : ۲۵۰ گرم
آلو بخارا : به میزان کافی
نمک، فلفل، زرد چوبه، دارچین
دستور پخت
ابتدا یک عدد پیاز را با زردچوبه تفت میدهیم تا طلایی شود و بعد مرغ ها را اضافه میکنیم تا سرخ شود
در مرحله بغد سیب زمینی، هویج و به را اضافه میکنیم
آب را به مواد اضافه میکنیم
ده دقیقه آخر آلو بخارای خیس شده را به همراه نمک، ادویه ها، کره و زعفران را اضافه میکنیم شعله را کم میکنیم تا با حرارت کم بپزد.
غذا های مختلف دنیا رو بپزید، بخورید و لذت ببرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.