مواد لازم برای کاپ کیک در فر
آرد : سه لیوان
روغن : یک لیوان
شکر : ۲ لیوان
تخم مرغ : ۴ عدد
ماست : یک لیوان
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
وانیل : سر قاشق چایخوری
دستور پخت کاپ کیک قنادی
خب اول شکر و روغن رو با هم ترکیب میکنیم و بعد تخم مرغ رو به وانیل اضافه میکنیم (وانیل بوی زخم تخم مرغ رو میگیره)
کامل که ترکیب شدن آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و یک خورده دیگه هم میزنیم، سفت که شد ماست رو اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا خمیرتون یک دست بشه.
تا اینجا شما یک کیک ساده درست کردین که همینجور هم خیلی خوشمزه ست، حالا من اومدم یک چیزایی بهش اضافه کردم مثل کاکائو، نارگیل، هویج و کشمش و چند مدل کیک دیگه ازش بدست آوردم که واقعاً خوشمزه میشه.
همه این مواد رو میتونید داخل کیک پز بذارین، اگر هم مثل من کاپ کیک درست کردین به مدت ۴۰ دقیقه تو دمای ۱۸۰ درجه بذارین که بپزه، البته این زمان بستگی به زخامت کیک تون داره.
حالا من یک روش با حال یادتون میدم که بدونین کاپ کیک قنادی تون پخته شده، میتونید چاقو یا چنگال داخل کیک فرو کنین اگه خمیر بهش نچسبید یعنی پخته شده.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.