خورش بامیه با مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با مرغ
مرغ
گوجه
پیاز
بامیه
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران
طرز تهیه خورش بامیه
برای تهیه خورش بامیه میزان بامیه ها دست خودتونه اما برای اندازه، باید سعی کنید از بامیه های کوچکتر استفاده کنید که هم کم تخم تر هستند و هم لطیف تر. یک خورده از سر و دم و تهش بزنید ( کلاهکش بذارید باشه مثل بامیه های من ) دو دقیقه بریزین تو آبجوش بجوشه ، و بعد آبکشش کنید و بعد تفت میدیم تا طلایی بشن.
پیاز ها رو حلقه ای ریز میکنیم و با زرد چوبه تفت میدیم تا طلایی شه گوجه ها رو رنده یا میکس میکنیم و به پیاز ها اضافه میکنیم
تو این مرحله نمک، فلفل و اگر این غذا رو با مرغ درست میکنید میتونید از عصاره بره استفاده کنید وقتی این مواد کامل تفت خورد دو، سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم
دو طرف مرغ ها رو به زرد چوبه آغشته میکنیم و کامل سرخ میکنیم و داخل موادمون قرار میدیم در قابلمه رو میذاریم و به مدت یک ساعت میذاریم بپزه
ده دقیقه آخر هم نمک، فلفل، زعفران و بامیه های سرخ شده رو اضافه میکنیم اگه دوست داشتین میتونید از دارچین هم استفاده کنین. امیدواریم از درست کردن این خورش بامیه با مرغ لذت ببرید. نوش جان
این خورش مفید و خوشمزه رو با دستور پخت آقای سالار جلالوند به شما عزیزان آموزش دادیم امیدواریم ازش لذت ببرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.