کاچی از انواع دسرهای سنتی ایرانی هاست که سرشار از ویتامین است و میتواند در میز عصرانه یا صبحانه جا خوش کند یا اینکه جایگزین یکی از وعده های اصلی شود. کاچی از نظر مادربزرگ ها یک داروی خانگی و معجزه بخش است و وقتی با روغن حیوانی و زعفران فراوان و انواع مغزها آماده شود میتواند حال هر مریضی را بهتر کند. کاچی همیشه یادآور زنانی است که تازه زایمان کرده اند و برای تقویت خود از این دسر میخورند. این دسر در شهر های مختلف نام های متفاوت و شیوه پخت متفاوتی دارد به عنوان مثال در شهر تبریز به آن قویماق میگویند و کرمانی ها برای افزایش انرژی و خاصیت دسر به آن چهار مغز اضافه میکنند.
مواد لازم برای درست کردن کاچی مقوی
آرد : پنج قاشق غذا خوری
کره : ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم
آب : هفت لیوان
شکر : یک لیوان
گلاب : یک لیوان
هل : یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : مقدار کمی (نباید مثل شعله زرد بشه)
طرز تهیه کاچی خوشمزه
اول پنج قاشق آرد رو الک کنید یک دقیقه حرارت بدبن و بعد کره ها رو اضافه کنین
آرد باید توی کره بجوشه، شکلش که عوض شد زیرشو کمتر میکنیم، همین جوری که دارین هم میزنین، ۷ لیوان آب جوش، یک لیوان گلاب،یک لیوان شکر، زعفرون آب کرده و در آخر یک قاشق هل رو بهش اضافه میکنیم همین طور هم بزنین تا مثل فرنی روش چروک بیوفته.
وقتی کاچی آماده شد داخل ظرف سرو مناسب بکشید و روی اون رو با خلال پسته یا بادام و کنجد و پودر گل محمدی و …. تزئین کنید
این کاچی مقوی هر جای ایران یجور و با ادویه خاص همون منطقه درست میشه، ولی این یک روش ساده و راحت و همه پسنده.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.