استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
مواد لازم
پیاز : یک عدد خلالی یا نگینی
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
گوشت چرخ شده : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۳ عدد
سیب زمینی :دو عدد نگینی
کره : ۵۰ گرم
زعفرون دم کرده : به میزان لازم
برنج خیس شده : ۳ پیمانه
دستور پخت
اول پیاز ها را سرخ میکنیم، طلایی که شد رب رو اضافه میکنیم بعد گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم یه خورده تفت میدیم و بعدش گوجه میکس شده یا رنده شده رو اضافه میکنیم
تو این مرحله سیب زمینی نگینی شده، نمک و فلفل رو اصافه میکنیم برنج خیس داده شده رو اضافه میکنیم
دو تا سه لیوان آب جوش رو به قابلمه اضافه میکنیم البته بستگی به برنجتون داره
نکته : حواستون باشه آب به مقدار لازم باشه تا برنج نرم نشه
آب برنج که تموم شد استامبولی پلو میره تو مرحله دم کشیدن تو این مرحله کره رو روی برنج میچینیم و زعفرون رو هم اضافه میکنیم
امیدواریم از دستور پخت استامبولی پلو با دستور آقای سالار جلیلوند لذت برده باشید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.