سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است. سوپ شیر انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر
چو پرک : ۲۰۰ گرم
جو ساده : ۲۰۰ گرم
آب مرغ یا آب : یک لیتر
هویج نگینی خرد شده : دو عدد
جعفری : صد گرم
خامه : یک پاکت
شیر : یک پاکت یا یک لیتر
نمک و فلفل : به میزان لازم
سینه مرغ خرد شده : ۵۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
دستور پخت سوپ شیر و خامه
اول جو پرک و جو ساده رو به همراه سینه مرغ نگینی شده میذاریم با آب جوش بیاد
یکم که جوشید نمک، فلفل و هویج خرد شده رو اضافه میکنیم و منتظر بشیم آبش خشک بشه حالا شیر رو آروم آروم ( اگه یهو بریزین شیر میبره یا تیکه تیکه میشه ) اضافه کنین ( از اینجا به بعد همینجوری باید به هم بزنین) تا جوش بیاد و لعاب بندازه
وقتی لعاب انداخت تقریباً مثل فرنی میشه قارچ های خرد شده رو اضافه کنین یه کوچولو که پخت حالا جعفری خرد شده و خامه رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدید پنج دقیقه بعد سوپ خوشمزه رو اضافه میکنیم
حالا اگه خامه هم نریزین خیلی خوبه تو رژیم های غذاییتونم با هر سوپی جایگزین میشه و با خیال راحت نوش جون کنید
در صورتی که می خواهید سوپ شیر را با خامه سرو کنید زمانی که سوپ را از روی حرارت برداشتید به اندازه یک تا ۲ قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خامه با سوپ یکدست شود. اضافه کردن خامه باعث می شود کالری سوپ بالا برود ولی طعم آنرا خیلی خوشمزه تر می کند.
شاید بعضی از دوستان در حین پخت سوپ شیر بعد از اضافه کردن شیر به سوپ با این مشکل روبرو شوند که به اصطلاح عامیانه شیر ببرد و ظاهر سوپ را خراب کند. مشکل بریدن سوپ شیر به دو دلیل عمده به جود می آید.
دلیل اول این است که به هیچ وجه نباید شیر را به صورت سرد به سوپ اضافه کنید، بهتر است شیر به صورت ولرم به سوپ اضافه شود تا از بروز این مشکل جلوگیری شود. دلیل دوم استفاده از آبلیمو در زمان پخت سوپ است.
در زمان پخت سوپ نباید به این سوپ آبلیمو اضافه کنید چون ممکن است باعث بریدن شیر شود. اگر تمایل دارید این سوپ را با آبلیمو سرو کنید پس از اینکه سوپ به طور کامل پخت و آنرا در ظرف مورد نظرتان کشیدید در کنار آن آبلیمو هم قرار دهید.
ممکن است سوپ شما بیش از حد روی حرارت مانده باشد و بیش از حد غلیظ و سفت شده باشد. برای رفع این مشکل مقداری شیر ( بستگی به مقدار سوپ دارد ) را داخل شیرداغ کن بجوشانید سپس به سوپ اضافه کنید.
پس از اضافه کردن شیر ، با ملاقه یا قاشق سوپ را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعدی طعم سوپ را بچشید زیرا با اضافه کردن شیر ممکن است سوپ کم نمک شود. در صورت نیاز نمک و ادویه اضافه کنید.
از فواید سوپ شیر می توان به مقادیر بالای کلسیم برای استخوان سازی، خاصیت نرم کنندگی، کاهش سرطان روده به دلیل مقادیر بالای فیبر، کاهش کلسترول بدن، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و جلوگیری از ابتلا به دیابت اشاره کرد.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.