“باقالی پلو با ماهیچه به روش رستورانی” با ماهیچه از غذاهای لذیذ و دوست داشتنی همه ی ایرانی ها است که از دوران صفویه رایج شده است و از غذاهای تجملاتی می باشد.
مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه به روش رستورانی
دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه در منزل
ابتدا برای درست کردن هر غذایی که از برنج تهیه میشود باید برنج را از چند ساعت قبل کاملا تمیز بشوییم تا آب آن شفاف شود و بعد با مقداری نمک و آب آن را خیس دهیم .
یک عدد پیاز رو خلالی کنین و با نمک ، فلفل و زردچوبه تفت بدین قبل از اینکه پیازتئن طلایی بشه ماهیچه رو بهش اضافه کنین تا پیاز ها بوی زُهم گوشت رو بگیرن
و تمام ماهیچه رو تفت بدین این کار باعث میشه منافذش بسته شه و طعمش براتون بمونه حالا تا جایی که کامل سطحش رو بپوشونه آب میریزید و میذارید سه ساعت خوب بپزه
ابتدا باقالی ها را می پزیم و برای این کار باید در داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک اضافه کنید تا زیر حرارت بالا به جوش آید . سپس باقالی ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با درب باز باقالی ها به مدت ۵ دقیقه بپزند.اگر هم باقالی ها دیر پز بودند به مدت ۱۵ دقیقه باید داخل قابلمه بجوشند تا نیم پز شوند و پس از نیم پز شدن باقالی ها آنها را از داخل آب جدا میکنیم و کنار میگذاریم. برا باقالی پلو اگه با بوی باقالی مشکل دارین میتونین ده دقیقه جداگانه باقالی رو بپزین و آبکش کنین این جوری دیگه اون بو رو نداره
برنجی که خیس دادین رو میریزین توی دیگ آب جوش و وقتی نرم شد حالا باقالی و شوید رو بهش اضافه میکنیم و آبکش میکنیم و ته دیگ رو میذاریم
در یک قابلمه مناسب به اندازه ۲ قاشق غذا خوری روغن بریزید تا بر روی حرارت گرم شود. سپس ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بریزید تا کاملا سطح آن پوشانده شود. بعد برنج آبکش شده را روی آن به آرامی میریزیم .سعی کنید این کار را با کف گیر انجام دهید و کف گیر به کف گیر برنج ها را داخل قابلمه بریزید. به اندازه نصف لیوان آب و روغن را روی برنج و کناره های برنج میریزیم و در قابلمه را با یک دم کنی پیچیده و روی آن قرار میدهیم . ابتدا برنج را زیر حرارت بالا قرار میدهیم تا بخار کند و سپس شعله را کم کرده و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه کاملا دم بکشد.
باقالی پلو با ماهیچه دارای خواص فراوان و مواد مغذی بسیاری چون : آهن، فسفر، پروتئین، کلسیم، سلنیوم، کربوهیدرات، ویتامین های B1، B2، B6 ، B12، اسید چرب امگا ۳ و فیبر می باشد. و به یمن وجود اینهمه ویتامین و عناصر ارزشمند مصرف آن باعث کاهش افسردگی و استرس می شود. با ما همراه باشید تا شما را با خواص این غذا بیشتر آشنا کنیم و بگوییم مصرف این غذا برای چه افرادی مفید و یا مضر می باشد.
باقلا منبع خوبی از ویتامین C است که به عنوان یک آنتی اکسیدان بسیار قوی شناخته می شود و علائم پیری زودرس مانند چین و چروک صورت و چروک دور چشم را رفع کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
باقلا می تواند به عنوان یک اسکراب طبیعی برای لایه برداری و پاکسازی پوست صورت استفاده شود.
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در باقلا می تواند برای درمان آکنه و جوش صورت مفید باشد.
ماساژ پوست صورت و بدن با باقلا می تواند به رفع موهای زائد بدن کمک کند.
گفته می شود که اگر گل باقلا را له کنید و بر روی موی سر بمالید برای جلوگیری و درمان سفید شدن مو ها مفید می باشد.
باقلا حاوی مقادیر بالای فولات است که به عنوان یکی از مواد مغذی مهم برای زنان باردار شناخته شده و از نقص عصبی جنین اسپینا بیفیدا و آنانسفالی و مرگ و میر جنین قبل از تولد پیشگیری می کند.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.