شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید.
مواد لازم برای خورش کرفس مجلسی
سبزی های خورش کرفس شامل: (نعنا و جعفری اما من اسفناج به مقدار اسفناج هم اضافه میکنیم )
پیاز : یک عدد
گوشت : ۲۵۰ گرم
کرفس : سه شاخه
آبلیمو : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
دستور پخت خورش کرفس به سبک رستوران ها
اول اسفناج رو مقداری سرخ میکنیم حواستون باشه خیلی سرخش نکنین چون ممکنه تلخ بشه اسفناج طعم خورش رو تغییر نمیده اما باعث میشه خورش لعاب بندازه
بعد کرفس ها رو هم سرخ میکنیم اگه طعم کرفس رو خیلی دوست ندارین میتونین ریشه های اطراف کرفس رو جدا کنین
تو مرحله بعد پیاز زو نگینی ریز میکنیم و میریزم داخل روغنی که داغ شده، زردچوبه رو اضافه میکنیم بعد از اینکه یک مقدار تفت خورد گوشت ها رو اضافه میکنیم
چند لیوان آب اضافه میکنیم بپزه، گوشت که نیم پز شد کرفس و سبزی های از قبل سرخ شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آبلیمو رو میریزیم وقتی کرفس رو تو این مرحله اضافه میکنیم وا نمیره
برای درست کردن خورشت کرفس ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و منتظر میمانیم تا گرم شود سپس پیاز های نگینی خرد شده را در آن میریزیم و تفت میدهیم تا پیازها نرم شوند و بعد گوشت را داخل آن میریزیم تا گوشت و پیاز کنار هم مزه دار شوند.وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد داخل آن زرد چوبه میزنیم تا عطر و طعم گوشت را چند برابر کند و کمی آن را تفت میدهیم .
راز خوشمزگی خورشت کرفس
بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود ۲ لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در ۲۰ دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد.
دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود
نکاتی ریز در خوشمزه تر کردن خورشت کرفس :
بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان پخت داخل خورش بیندازید.
برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است.
خواص کرفس
کاهش فشار خون
تقویت کننده دستگاه گوارش
درمان یبوست
آرامش اعصاب
برای لاغری
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید. منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.