خورش کاری یه غذای پر ادویه و تند و خوشمزه هندیِ است. پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای تهیه خورش کاری هندی
سینه مرغ
خامه (رژیمیش میشه ماست چکیده)
ادویه کاری
قارچ : یک پیمانه
زعفران دم کرده
نمک
طرز تهیه خورش کاری خوشمزه
ابتدا سینه های مرغ رو به هر اندازه که میخوایم تکه میکنیم و پیاز را با مقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی و سبک شود بعد مرغ را که به صورت مکعب ای درشت خرد کرده ایم به پیاز اضافه میکنیم
بعد از اینکه مرغ ها تفت خورد سه قاشق ادویه کاری رو بهش اضافه میکنیم و کامل تفت میدیم
تو این مرحله یک پیمانه قارچ رو اضافه میکنیم و یک پیمانه آب روی قارچ ها میریزیم در ظرف رو میبندیم و اجازه میدیم کامل بپزه
آب قارچ ها که کم شد نمک و خامه یا ماست چکیده رو اضافه میکنیم
تو مرحله آخر هم زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم، شعله رو کم میکنیم در ظرف و میذاریم تا کامل پخته شه
کاری، ادویهای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده میشود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده میکنند.
پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته میشود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی میتوان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.
عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوقالعاده آن میشود.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.