در این مقاله با طرز تهیه کیک هل و گلاب با دستور پخت سالار جلالوند در خدمت شما همراهان عزیز آکادمی ورزشی آکوند خواهیم بود که امیدواریم از تهیه این کیک خوش طعم نهایت لذت را ببرید.
کیک هل و گلاب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک خانگی را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در دستور پخت کیک هل و گلاب از آرد و تخم مرغ و روغن و شیر و شکر و گلاب و هل و و بیکینگ پودر استفاده می شود.
تخم مرغ و شکر را هم میزنیم تا سفید شود و حجم گیرد
روغن مایع و گلاب را اضافه میکنیم
آرد، بکینگ پودر و هل را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
ماست را اضافه میکنیم
دور تا دور و کف ظرف را چرب میکنیم
یک لایه کشمش و گردو روی مواد قرار میدهیم
پخت: مواد را در دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ درجه قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون فر بیرون آورید و خلال دندانی را در مرکز کیک فرو کنید اگر به خلال دندان مایه نچسبید کیک پخته شده است و می توانید آن را از درون فر بیرون آورید و در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود.
میدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.