کلم پلو یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که بر اساس سلیقه با روش های مختلفی تهیه می شود. ما نیز در این قسمت از آکادمی ورزشی آکوند سعی کرده ایم، شما را با بی نظیرترین طرز تهیه کلم پلو آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
طرز تهیه کلم پلو خوش مزه
کلم خلالی شده نازک : ۲۵۰ گرم
برنج : سه پیمانه
پیاز : یک عدد
گوشت چرخ شده : ۲۵۰ گرم
فلفل، نمک، زردچوبه، دارچین
کره : به میزان کافی
زعفران دم کرده : به میزان کافی
لیمو عمانی خرد شده یا پودرش
دستور پخت
ابتدا کلم رو به همراه نمک نیم ساعت توی روغن تفت میدیم
یک عدد پیاز رو خلالی میکنیم و تفت میدیم، زرد چوبه رو بهش اضافه میکنیم طلایی که شد گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم
کلم های سرخ شده، زعفرون، لیمو عمانی، دارچین و فلفل سیاه، و کره رو اضافه میکنیم
برنج رو آبکش میکنیم و مواد رو لا به لای برنج آبکش شده میذاریم
نکته : رنگ کلم پلو همینه بهش رب اضافه نکنید و اینکه مزه اصلیش هم همون ربه. این عذا رو با دستور پخت آقای سالار جلیلوند درست کنید و لذت ببرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.